NN CPC Loop Den Haag op zondag 26 september

NN Halve Marathon
Eén van de populairste onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag is de NN Halve Marathon. Op het snelle parcours worden jaarlijks veel persoonlijke records gelopen.

10 km Loop
In de afgelopen jaren is de 10 km Loop uitgegroeid tot een zeer populair onderdeel. De 10 km Loop gaat van start voor de NN Halve Marathon.

5 km Loop
Ben je net begonnen met hardlopen en zoek je een leuke uitdaging? Doe dan mee aan de 5 km Loop op zondag 8 maart 2020!

Triodus Jeugdloop (2,5 km)
De Jeugdloop is bedoeld om de jeugd (8 t/m 12 jaar) kennis te laten maken met de loopsport. Langs het parcours van 2,5 km staan er vele enthousiaste toeschouwers die je aanmoedigen, om iedereen naar de eindstreep te juichen!

Triodus Jeugdloop (1 km)
Voor de allerkleinsten (t/m 10 jaar) is er de Triodus Jeugdloop (1 km). Tijdens dit vrolijke onderdeel worden de kinderen aangemoedigd door de vele toeschouwers én de entertainers Ernst & Bobbie (bekend van tv en theater). Voorafgaand aan de Triodus Jeugdloop zullen de tv-helden een warming-up verzorgen met bekende liedjes en dansjes.
Vaders, moeders, opa’s en oma’s mogen als begeleider meedoen aan dit onderdeel, daar hebben zij een speciaal coach startnummer voor, extra bijzonder is dat je eigen naam op je startnummer staat! Dit geldt alleen voor individuele deelnemers, dus niet voor deelnemers aan de Scholenloop.

CPC4ALL
De CPC4ALL is een belevenis voor iedereen die om welke reden dan ook niet mee kan doen aan een van de bestaande onderdelen van de NN CPC Loop Den Haag. De CPC4ALL is voor deelnemers met een beperking die hetzelfde parcours als de deelnemers van de 1km willen afleggen, maar dan op een alternatieve wijze. Deelnemers mogen zich voortbewegen met een loopfiets,rolstoel, handbike etc. mits het een hulpmiddel is om zich voor te kunnen bewegen.

Programma CPC4ALL &Triodus Jeugdloop (2,5 en 1 km)
08:00-14:30 uur Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
09:15 uur Start CPC4ALL 1km, Koningskade
09:30 uur Warming-up met Ernst en Bobbie
09:45 uur Start Triodus Jeugdloop 1km, Koningskade
10:15 uur Warming-up Triodus Jeugdloop 2,5 km
10:30 uur Start Triodus Jeugdloop 2,5km, Koningskade

Programma 5 km Loop Den Haag
08:00-14:30 uur Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
11:00 uur Start 5 km Loop (incl. Business Runs), Koningskade
12:00 uur Start 10 km Loop (incl. Business Runs), Koningskade

Programma NN Halve Marathon
08:00-14:30 uur Wedstrijdsecretariaat, Malieveld
14:30 uur Start NN Halve Marathon (incl. Business Runs), Koningskade

Malieveld
Het Malieveld zal het kloppende hart van de NN CPC Loop Den Haag zijn. De start en de finish van het evenement liggen aan het Malieveld, maar je vindt er veel meer!
Triodus Kinderopvang heeft speciaal voor de kleinste onder ons een Triodus tent waar verschillende sportieve en verassende activiteiten worden georganiseerd, zoals een klimmuur.

Bereikbaarheid en parkeren NN CPC Loop
De start/finish van de NN CPC Loop vindt plaats op het Malieveld. Kom je met de trein naar de NN CPC Loop? Vanaf Centraal Station is het vijf minuten lopen naar het Malieveld. Naast het festivalterrein op het Malieveld is een fietsenstallin of zet je fiets in de grote ondergrondse fietsenstalling bij Centraal Station.

Reisadvies
De NN CPC Loop Den Haag trekt jaarlijks tienduizenden deelnemers en bezoekers. Vanwege de drukte adviseerd de organisatie en de gemeente om met de fiets of het openbaar vervoer te komen.
Ga je iemand aanmoedigen? Kom dan ruim op tijd voor een mooi plekje. Vanaf 12 uur maakt de HTM ruimte voor de CPC-loop en worden enkele trams omgeleid. Kom je toch met de auto? Parkeer je auto langs de randen van de stad in een van P+R locaties. Meer informatie over de parkeergarages vind je hier

Bereikbaarheid
Tijdens de 10 kilometer Loop en de Halve Marathon worden delen van het parcours een half uur voor aankomst van de lopers afgesloten. Om de loop voor alle deelnemers, supporters en de bewoners van Den Haag veilig te laten verlopen wordt het verkeer omgeleid. Zodra alle lopers voorbij zijn, wordt de afsluiting verwijderd. Ook is er een aantal vaste afsluitingen:

Koningskade, tussen Bosbrug – Zuid-Hollandlaan: in beide richtingen afgesloten tussen 5:00 uur en 19:00 uur.

Koningskade, vanaf Hubertusviaduct in de richting van Zuid-Hollandlaan afgesloten tussen 9:00 en 18:00 uur.

Verkeer op de Zuid-Hollandlaan in de richting Scheveningen kan de gehele dag blijven rijden.

Ga je gedurende de CPC Loop met de auto op pad? Kies dan voor routes buiten het centrum en Scheveningen om. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en de boodschappen op de digitale borden. Wanneer mogelijk plan je reis voor 10:00 uur of na 17:00 uur of kies voor alternatief vervoer.