Dosti geen partij voor HCC

HCC had op zaterdag totaal geen problemen met Dosti. De gastspelers begonnen met batten, maar gingen al binnen 22 overs met een schamele 63 runs all out.

In de tweede inning was de eerste over, met direct een wicket voor Musa Ahmad, niet echt een gelukkige start. Maar HCC bleef daarna stabiel. Met gemiddeld 8 runs per over ging het de goede kant op. Nadat Boris Gorlee door F Hoseinbaks een wicket pakte waren het Tonny Staal en Damian Crowley die de versnelling inzetten.

Er waren nog geen 10 overs nodig om op 67 de wedstrijd te beslissen. Een tweede inning duurde iets meer dan anderhalf uur en iedereen kon alweer naar de kleedkamer. Jammer voor het publiek die er vandaag weer bij mocht zijn.

Redactie en foto’s: Frank van der Leer. Bekijk alle foto’s op: SportSnap