BS Scheveningen verliest finale NK Beach Soccer

Het beach soccer team Scheveningen heeft zondag de finale om het Nederlands kampioenschap met 4-1 verloren van BS Egmond. In het Topsportcentrum Zuiderpark kwam de enige treffer van Haagse makelij van Donny van Oijen.

Zoals wel vaker de afgelopen jaren in de onderlinge wedstrijden, bleken de Egmonders te sterk voor het team van aanvoerder Jeroen Barnas. Het was zeker niet de eerste maal dat de Scheveningers op de finaledag de eer moesten laten aan de Egmondse landskampioen.

In de eerste –rommelige- wedstrijd van de zondag won Scheveningen nog met 3-2 van Altena door treffers van Rogier Beld (2) en Björn Wagenaar.  In de halve finale speelden de Scheveningers met 2-2 gelijk tegen Ax United door doelpunten van Björn Wagenaar en Donny van Oijen. De beslissende strafschop werd ingeschoten door Patrick Batist.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto’s: Martin van Oostveen