BS Scheveningen begint met twee zeges

Het Beachsoccerteam Scheveningen is zondag de voorronde van het NK Beach Soccer met twee overwinningen begonnen.

In en rond het Beach Stadium werd de openingswedstrijd tegen het sterke AX United met 2-1 verloren. Het enige doelpunt van de Scheveningers kwam op naam van Rogier Beld. In het tweede duel van de dag zag teamleider Ferhad Hussainali dat zijn spelers het duel tegen BS Zeeland in de laatste seconden naar zich toetrokken: 2-1 winst. Een halve minuuut voor tijd trof Rogier Beld weer doel. Eerder zorgde oud-international Jeroen Barnas voor de Haagse openingstreffer.

Revanche
In het derde en laatste duel van de eerste speelronde kregen de Scheveningers de kans om het verlies tegen AX United weer goed te maken. In een aan Scheveningse zijde zeer goede wedstrijd zorgden Tim Peters en Jari de Jong (ieder twee treffers), Lody Dijkhuizen en weer Rogier Beld voor de treffers van de ‘thuisploeg’. De revanche voor de eerdere nederlaag was een feit.

Spelers zie zondag uitkwamen voor BS SCheveningen: Mark van Ruitenbeek, Sander Lorsheijd, Dennis Lubout, Lody Dijkhuizen, Jeroen Barnas, Rogier Beld, Tim Peeters, Jari de jong en Kevin van der Valk.

Volgende week zaterdag komt BS Scheveningen weer in actie. Dan speelt het twee wedstrijden tegen BS Nieuwegein en een duel tegen BS Zeeland. Er wordt dan gespeeld in de indoorlocatie in de Sportcampus Zuiderpark.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto’s: Frank van Leeuwen – Voor meerdere foto’s: SportSnap