Tim Drummond maakt overstap naar HDM

Opnieuw een bijzondere transfer bij een Haagse hockeyclub. Tim Drummond maakt de overstap van Klein Zwitserland naar buurman HDM. Met deze switch schuift de Zuid-Afrikaanse international van de Hoofdklasse naar de Promotieklasse. Ook zijn verloofde Eva de Goede deed op sportief vlak al een bijzondere overstap van Amsterdam naar HGC.

Tim zal met Zuid-Afrika eerst deelnemen aan de Olympische Spelen in Tokio en zich vervolgens aansluiten bij H1 van HDM. Volgens coach Erik van Driel is Tim de perfecte aanvulling op de huidige selectie. Met deze ervaren speler denken ze het komende seizoen veel sterker te staan en mogelijk hebben ze de ambitie om net als de heren van HGC en KZ in de hoofdklasse terecht te komen. Naast de komst van Tim keert ook Stijn van Pelt weer terug bij het eerste team. Jeugdspelers Lars Franzo en Pieter van de Ent Braat maken komend seizoen de overstap vanuit hdm JA1.