Punjab te sterk voor Haagse Cricket mannen


In de Topklasse cricket heeft het Haagse HCC op eigen veld verloren van Punjab. Zij wonnen met vier wickets verschil na 45 overs; 6/171.

HCC had op zaterdag een mooie start op eigen veld aan de Diepput in Den Haag. Maar het lukte niet om deze kracht tot het einde vol te houden. Na de toss koos Tonny Staal om te batten. Na nog geen uur spelen 56 runs uit 12 overs en 2 out was een mooie belofte. Maar na ruim twee uur spelen was het gemiddelde van HCC al aardig teruggelopen. Toen Boris Gorlee (HCC #91) uit ging op 68 was de stand 121 runs na 32.1 overs. Daarna ging het echt hard en kwam HCC op 173 all out (48.2 overs)

Punjab steady naar winst
Het team uit Rotterdam wist wat er te doen stond. Heel steady werd de score opgebouwd en er werden weinig wickets weggegeven. HCC was terecht gekomen in een ware uitputtingsslag. Alleen all-out kon Punjab van de winst afhouden. Maar dat wisten de Hagenezen niet te bereiken. Asad Zulfiqar stond zelfs tot het einde *66. Hoewel het scorebord aan het einde wat kuren begon te vertonen naderde Punjab hun doel en wisten ze heel knap met vier wickets te winnen. 6 / 171 (45 overs).

Redactie en foto’s: Frank van der Leer – Alle foto’s te zien op https://www.sportsnap.nl/