Hercules niet opgewassen tegen Volendam

De handballers van Hercules hebben het thuisduel tegen de jonge talenten van Volendam verloren. De Hagenaars gingen met 23-30 onderuit.

Het was meteen een felle start in sporthal Boswijk. De twee gele kaarten pasten goed bij het onrustige begin van deze wedstrijd in de Heren Senioren voorjaarspoule. Hercules had duidelijk moeite met het hoog aanvallend vermogen van de gasten en zelf kwamen ze, door de knappe reddingen van de keeper van Volendam, onvoldoende tot scoren. Toch ging het redelijk gelijk op, maar de thuisploeg bleef er steeds net achteraan lopen. Vlak voor rust liep Volendam verder uit en ging men met 10-14 de kleedkamers in.

Geen inhaalslag
In plaats van scherper en feller terug te komen, was Hercules ook na de rust niet opgewassen tegen de mannen in het oranje. Na zes minuten was de stand 11-18. Was er maar publiek bij geweest, dan hadden ze de thuisploeg misschien nog kunnen opzwepen. Maar met nog zes minuten op de klok, was de schade opgelopen tot 21-28. Een onmogelijke klus om nog op te lossen. Pas op het laatste moment kwamen er nog een paar prachtige snelle acties zoals we die graag meer hadden willen zien. De eindstand van 23-30 was een bittere pil voor de thuisclub.