Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar winnen open internationale Spaanse badminton kampioenschappen

Alyssa Tirtosentono en Imke van der Aar zijn er in geslaagd de open internationale Spaanse badminton kampioenschappen te winnen.

Eerder vandaag vermeldde wij al via een update dat het Nederlandse duo de finale had weten te bereiken door het Spaanse duo Rodriguez en Setien te verslaan. In de halve finale waren de Nederlandse vrouwen met 11-21 en 16-21 te sterk voor hun tegenstanders.

In de finale troffen Tirtosentono en van der Aar het Spaanse duo Lopez en Usle. Zij versloegen in de halve finale het Engelse duo Hopton en Pugh. De winst in de finale ging uiteindelijk naar het Nederlandse duo, dat aan twee sets genoeg had. Tirtosentono en van der Aar waren uiteindelijk met 21-11 en 21-19 te sterk.