Toekomstig Sportpark Elsenburg – 4 olympische sporten op 1 park

Op deze tekening (zie foto) worden de oude en nieuwe situatie van het Rijswijkse sportpark Elsenburg over elkaar heen geprojecteerd. De nieuwe situatie bestaat uit 4 nieuwe moderne top watervelden voor de Rijswijksche Hockey Club voorzien van Led verlichting en onder veld 4 een grote waterbuffer voor al het regenwater dat op de velden valt waarmee de velden duurzaam beregend kunnen worden. Tussen de velden komen brede voetpaden en 2 videotorens voor analysedoeleinden. De aanleg van de velden is gereed voor aanvang van de competitiestart in september.

Tevens worden een nieuwe wielerbaan en mountainbikebaan met Led verlichting voor De Spartaan gerealiseerd. Deze zijn in december gereed. In fase 2 wordt voor de FCC Rijswijk de nieuwe BMX baan opgeleverd en een grasveld waar gedurende de winterperiode een ballonhal voor zaalhockey kan worden geaccommodeerd.