Haagsetopsport.nl partner CMSI360 maatschappelijk partner ADO Vrouwen #trots

Links op de foto Hans Agte, rechts Kees Punt.

CMSI360 heeft donderdag 20 mei 2021 samen met Kees Punt een contract getekend met ADO Den Haag Vrouwen. Het contract is initieel voor een periode van 1 jaar. Hiermee is CMSI360 officieel maatschappelijk partner en broeksponsor van ADO Vrouwen voor het seizoen 2021-2022.  
  
Eigenaar Hans Agte (CMSI360) is trots op deze samenwerking. De roots van Hans liggen in Den Haag, daar is hij geboren en getogen. Zijn bedrijf CMSI360 is gevestigd in Apeldoorn. 
  
Maatschappelijke karakter Power Meiden Haaglanden 
Deze samenwerking heeft een sterk maatschappelijk karakter. ADO Vrouwen en CMSI360 gaan starten met een MVO-project ‘Power Meiden Haaglanden’, met als doelstelling het slechten van maatschappelijke (sport)drempels voor kinderen (meiden) tussen de 6 en 16 jaar. Hiervoor worden onder andere het gehele jaar door diverse mix-clinics georganiseerd. 
  
De partijen die hieraan mee werken zijn: 
ADO Vrouwen 
CMSI360 
Gemeente Den Haag 
Stichting Leergeld 
BC Dropshot (eredivisie Badminton) 
The Hague Royals (eredivisie Basketbal) 
Het bedrijfsleven
Hethaagsamateurvoetbal.nl
Haagsetopsport.nl

Het project Power Meiden Haaglanden wordt de komende periode verder uitgewerkt. Ik ben een trotse partner/sponsor van ADO Vrouwen en dat we met elkaar dit MVO-project gaan oppakken”, aldus Hans Agte (CMSI360).