“Geen perspectief voor Danny Bakker bij Roda JC”

Hoewel Roda JC heeft aangegeven komend seizoen door te willen gaan met Danny Bakker (26) lijkt hij onhoudbaar voor de club uit Kerkrade. De oud-speler van ADO Den Haag heeft op de social media al afscheid genomen van zijn club, waar zijn contract deze zomer afloopt. “Promoveren met Roda leek het mooiste wat er is, maar dat is helaas niet gelukt” laat de geboren Voorburger op de website van 1Limburg weten. De koempelclub kan Bakker geen perspectief bieden. “Ik ben blij dat ik hier heb gespeeld en ben de staf en medespelers dankbaar. Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad. Er is altijd een kans dat ik blijf, maar we zien het wel”, aldus de middenvelder.

Ook het contract van een andere oud-ADO speler, Erik Falkenburg, loop af in Kerkrade. De derde Hagenees is de selectie van de Keuken Kampioen Divisieploeg, de dit seizoen uitblinkende Thijmen Goppel, met roots in Leidschendam, loopt nog één jaar door.