Waterpolo Den Haag in quarantaine

De gehele selectie van de Haagse waterpoloërs zit, na de Coronatesten van afgelopen zaterdag, in quarantaine. De beide wedstrijden werden het afgelopen weekend afgelast, nadat twee spelers uit de selectie positief werden getest. Men had al het vermoeden dat een derde speler ook positief zou zijn, wat in het weekend ook werd geconstateerd.

Voor het komende weekend staat de thuiswedstrijd tegen ZPB Barendrecht op het programma. Of deze wedstrijd zal worden gespeeld hangt af van de testen, die voorafgaand worden afgenomen op respectievelijk donderdagavond en zaterdagmiddag, voor de wedstrijd.

Mark van Engelen de coach van Waterpolo Den Haag ziet wel de nadelen van deze situatie die is ontstaan, ” Niet kunnen trainen en spelen is niet goed voor een team dat er alles aan wil doen om optimaal te presteren. Terwijl de andere teams wel voluit kunnen trainen en spelen. Het ritme is dus verstoord bij ons. Zaterdagmiddag zal zeker een spannend moment zijn om te kunnen spelen”.

Redactie en foto: Sportshoots.nl