The Hague Royals zonder te spelen door naar kwartfinale

De bekerwedstrijd tussen de basketballers van The Hague Royals en Aris Leeuwarden gaat vandaag niet door. Bij Aris Leeuwarden is corona uitgebroken, waardoor er geen team op de been kan worden gebracht. The Hague Royals gaat derhalve zonder te spelen door naar de kwartfinale van de DBL Cup 2021.

Het bekeravontuur van Aris Leeuwarden eindigt, nog voordat het begonnen is. Miste Aris Leeuwarden afgelopen donderdag in de laatste competitiewedstrijd tegen The Hague Royals nog één speler na een positieve coronatest, nu zijn er meerdere spelers positief getest.

“Na goed overleg met The Hague Royals en het bestuur van de DBL is besloten de wedstrijd niet te spelen. Zonder de positief geteste spelers is de selectie van Aris Leeuwarden te ver uitgedund om competitief te zijn, maar belangrijker nog is de gezondheid. Met meerdere positief geteste spelers in de selectie is het onverantwoord om met het team en de staf af te reizen naar Den Haag.”

Redactie: Ruud van de Graaf

Foto: Sportshoots.nl