Klein Zwitserland kansloos tegen Kampong

De hockeyers van Klein Zwitserland hebben aan de Klatteweg kansloos met 4-0 verloren van het Utrechtse Kampong dat goed op schema ligt voor plaatsing voor de play-offs.

Klein Zwitserland had vanaf de eerste minuut weinig in te brengen tegen de hockeyers van Kampong. Door treffers van Bjorn Kellerman (2),  Jip Janssen (strafcorner) en Terrance Pieters freewheelden de Utrechters naar de verdiende zege. De Haagse hockeyers van KZ zakten op de ranglijst van de Tulp Hoofdklasse een positie. Het neemt nu met 13 punten uit 17 duels de tiende positie in.


Het Wassenaarse HGC kende zondag ook een mindere speeldag. Het elftal van trainer Paul van Ass verloor in en tegen Tilburg met 3-2. Tien minuten voor tijd leidde HGC nog met 1-2 dankzij twee treffers van Seve van Ass.  De Tilburgers maakten uit een strafcorner gelijk, waarna Rik Sprengers vlak voor het eindsignaal de Wassenaarders met lege handen huiswaarts liet keren. HGC staat nog wel op een vierde (play-offplek) met 30 punten uit 17 duels, maar staan nog maar twee punten voor op Pinoké dat nog een duel tegoed heeft.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Olaf Otten