Jeffrey Jorissen thuis voor bevalling

Jeffrey Jorissen heeft het toernooi om de KNBB Jumbo Masters moeten verlaten. De Haagse driebander kreeg dinsdag te horen dat het bevallen van zijn vrouw Kim is ingezet. De partij van Jorissen in het Beneluxtheater in Berlicum tegen de Brabander Jack van Peer werd bij een 2-1 voorsprong van Jorissen gestaakt en reglementair omgezet in een 3-0 winst voor Van Peer. Jeffrey Jorissen had zijn eerste twee wedstrijden in Poule B gewonnen van Joey de Kok (3-0) en Martien van der Spoel (3-1) en had zich al geplaatst voor de kwartfinales.  Joey de Kok heeft zich als beste van de uitgeschakelde spelers als invaller geplaatst voor de kwartfinales.

Jorissen meldde later op Facebook: “Vanwege opdoemende gezondheidsrisico’s en een onduidelijk medisch beleid, was ik genoodzaakt om de Masters te verlaten. Ze is nog niet geboren.. Belangrijkste is dat op dit moment alles goed gaat. Zowel met Kim als met onze kleine meid. We zijn inmiddels thuis en wachten af.”