HCC pakt eerste winst in de ChicKing Cup tegen HBS
Nu ook de teams in de cricket topklasse in mei hun competitie weer gaan beginnen zijn nu de voorbereidende wedstrijden weer begonnen. De eerste wedstrijd van het ChicKing cup tussen HBS en HCC werd door HCC gewonnen.

Beide teams begonnen niet in hun sterkste opstelling aan deze ontmoeting. Dit omdat het Nederlandse nationale team op dit moment 2 wedstrijden in Nepal aan het spelen is. Met 15000 man publiek is het wel een heel groot verschil met het lege sportcomplex aan de Daal en Bergselaan. 


HBS begon de wedstrijd met bowlen waardoor HCC met hun batsmannen in de 35 overs die deze wedstrijd telde de punten op het bord moest gaan zetten. Na 35 overs een totaal van 213 runs had HCC een goed uitgangspositie om na de lunch de punten te gaan verdedigen. HBS dat niet verder kwam dan 176 runs, moest genoegen nemen met het verlies. 

Volgende week zaterdag en zondag staan de twee volgende wedstrijden van de ChicKing Cup op het programma.