Geen degradatie eredivisie waterpolo

De KNZB heeft vanmiddag bekend gemaakt dat er geen degradatie zal plaatsvinden bij de eredivisie waterpolo. Na beraad met de eredivisieverenigingen en opvolgende stemming was het duidelijk dat de huidige competitie niet optimaal is geweest voor de waterpoloteams. Corona heeft teveel invloed gehad en alle verdere competities zijn niet gespeeld.

Voor Waterpolo Den Haag is deze uitkomst enthousiast ontvangen. De mannen van Coach Mark van Engelen hebben nu de gelegenheid om zich beter voor te bereiden op een nieuw seizoen met nieuwe kansen. De wedstrijden die nu nog in het programma staan worden in ieder geval gespeeld.

Het Haagse team, waar twee spelers ontbreken in verband met negatieve Coronatesten, speelt zaterdagmiddag aanvang: 17:00 uur in het Hofbad de wedstrijd tegen ZPB Barendrecht.

Deze wedstrijd is te volgen via het YouTube kanaal van Waterpolo Den Haag.

Scheidsrechters zijn de heren Hinds en Van Zenderen.

Redactie en foto: Sportshoots.nl