Dubbel weekend voor Haagse waterpoloërs

De mannen van Waterpolo Den Haag spelen op zaterdag 10 april de uitwedstrijd tegen Polar Bears in het zwembad De Peppel te Ede, aanvang 17:30 uur. Deze wedstrijd tegen de nummer 5 van de ranglijst wordt weer een testcase voor de mannen van Coach Mark van Engelen. De “Beren” staan bekend als een gedegen Eredivisionist die elk jaar in de top meedraaien en in eigen huis de punten niet zomaar laten meenemen door de teams die op visite komen.
Scheidsrechters zijn: R.M.J., Vooijs en B. Poel

Op zondag 11 april volgt de thuiswedstrijd in het Hofbad tegen PSV uit Eindhoven, aanvang 18:00 uur. Een tegenstander die geen onbekende is voor de Hagenaars, waar in het verleden ook succesvolle wedstrijden tegen zijn gespeeld. PSV speelt inmiddels drie jaar op het hoogste niveau en staat met 8 punten op de 10de plaats. Een tegenstander die Waterpolo Den Haag niet zomaar met de winst laat vertrekken uit het Hofbad.
De scheidsrechters voor deze wedstrijd zijn: J.H.M. Rutten en R.L.E. Verheij
Beide wedstrijden zijn via livestream te volgen.

Redactie en foto: Sportshoots.nl