ZVL 1886 nieuwe uitdaging voor Waterpolo Den Haag


De Haagse waterpolomannen willen absoluut goed voor de dag komen, zaterdag 27 maart aanvang 17:00 uur, in zwembad De Zijl in Leiden tegen ZVL 1886. Verrassend is dat ZVL 1886 slechts met 6 punten op de 10de plaats staat van de ranglijst. De ervaren eredivisionist is doorgaans in de top te vinden en wist ook aansprekende resultaten te boeken in de afgelopen jaren. Waterpolo Den Haag wil er alles aan doen om de eerste winstpunten mee naar Den Haag te nemen.

Pikant detail is dat Waterpolo Den Haag een vijftal spelers herbergt die voorheen actief waren bij ZVL-1886, voorheen De Zijl. In Den Haag was eredivisie spelen enige jaren geleden niet mogelijk en speelde de Haagse talenten in de eredivisie bij ZVL-1886. Inmiddels heeft Den Haag met het Hofbad een topsportlocatie, die aansprekend is voor de Haagse talenten en ervaren spelers, die weer in eigen omgeving op het hoogste niveau waterpolo kunnen spelen.

De scheidrechters voor deze wedstrijd zijn de heren: J.C.M. van den heuvel en R.L.E. Verheij.

De wedstrijd is via livestream te volgen voor de supporters.

Redactie en foto: Sportshoots.nl