KZ deelt punten, HGC op winst

Hockeyclub Klein Zwitserland heeft op eigen veld aan de Klatteweg met 2-2 gelijkgespeeld tegen Tilburg. Na een klein half uur namen de Tilburgers de leiding. De 0-1 stand bleef lang staan totdat er in de slotfase driemaal werd gescoord. Aki Käppeler maakte uit een strafcorner voor de Hagenaar gelijk waarna Sander Visser de Tilburger s weer op voorsprong bracht. Het was weer Aki Käppeler die KZ op gelijke hoogte bracht: 2-2. De Hagenaars blijven in de Tulp Hoofdklasse op een negende plaats staan op een punt gevolgd door Tilburg.

De hockeyers van HGC pakten bij Oranje Rood drie belangrijke punten. Floris van der Linden, Thijmen Piket en Kenta Tanaka zorgden voor drie veldtreffers voor de knappe 2-3 zege. Hierdoor staat het elftal van trainer Paul van Ass weer op de vierde (en dus play-off)plek. 

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Frank van der Leer