Hdm wint, duel HGC zonder treffers

De hockeysters van hdm hebben zondagmiddag in en tegen  Bloemendaal met 2-1 gewonnen. Lang leek het er op dat de Bloemendalers na een treffer van Demi Hilterman na 50 minuten het gelukkige elftal was. Na een eindsprint van vijf minuten en twee hdm treffers later konden de Haagse vrouwen toch de volledige buit meenemen naar de hofstad. Jip Dicke en Erica Sanders waren trefzeker voor hdm. De Haagsen staan nog steeds soeverein op een vierde plaats met 32 punten uit 15 duels.

Iets minder verging het het Wassenaarse HGC in Rotterdam.  De strijd tussen beide laagvliegers, Victoria en HGC,  kende geen winnaar. Beide elftallen kwamen ook niet tot scoren: 0-0. HGC voorkwam hier wel mee dat Victoria dichterbij kwam in de strijd tegen degradatie. De Wassenaarse hockeysters staan nu op een veilige negende positie in de Hoofdklasse met nog steeds vier punten voorsprong op Victoria.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto: Archief