Bongers, Carolus en Ramchandani terug bij de Eibers

Jan Bongers (rechts op de foto) en Arthur Carolus vanaf volgend seizoen technische staf HKV/Ons Eibernest 1 en Liza Ramchandani terug als speelster.

Jan Bongers en Arthur Carolus staan komend seizoen aan het roer van het vlaggenschip van HKV/Ons Eibernest . Daarnaast keert Liza Ramchandani terug als speelster in de selectie van HKV/Ons Eibernest.

Bongers en Carolus waren, na hun succesvolle periode aan het roer bij HKV/Ons Eibernest, samen verantwoordelijk voor de 1e selecties van Sporting Delta, AW.DTV en KCC/CK Kozijnen en hebben daar tot op het hoogste niveau ervaring opgedaan. Die ervaring willen ze nu opnieuw samen inzetten voor hun eigen club en dat is fantastisch voor HKV/Ons Eibernest. Afgelopen seizoen was Arthur al verbonden aan de selectie van HKV/Ons Eibernest en Jan sluit daar nu bij aan. De komende periode gaat de TC aan de slag om de rest van de invulling van de technische staf vorm te geven.

Jan en Arthur:
“We staan op een mooi punt met HKV/Ons Eibernest om verder te bouwen. Er staat een jonge groep met een paar jaar ervaring in de Overgangsklasse. Wij willen de komende periode verder bouwen met deze groep en de oud-Eibers die terugkomen en daarbij ook langzaam de A-junioren gaan inpassen in de selectie. Doelstelling is dat we ons eerst stevig positioneren in de Overgangsklasse en dat we straks weer in de Hoofdklasse staan!”

Ook oud-Eiber Liza Ramchandani keert komend seizoen terug in de selectie van HKV/Ons Eibernest. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan bij DeetosSnel in Dordrecht, komt ze nu terug om weer bij haar eigen club actief te zijn.