Laatste kans voor Raymond van Barneveld

De Haagse darter Raymond van Barneveld heeft woensdag de laatste kans voor deelname aan de PDC. De vijfvoudig wereldkampioen slaagde er tijdens de voorrondes, de zogeheten Qualifying School, niet in zich voor de finaleronde te kwalificeren. Hij verloor in de eerste ronde van de Zwitser Stefan Bellmont met 5-6.

Als Barney woensdag de laatste finaleronde wint in het Duitse Niedernhausen dan mag hij deelnemen aan de PDC. Anders blijven zijn pogingen om tot de dartselite toe te treden, vruchteloos.

De 53-jarige Hagenaar nam ruim een jaar geleden afscheid van zijn favoriete sport, maar meldde in september dat hij zijn comeback wilde maken. Omdat hij de sport miste, maar ook omdat hij het financieel goed kon gebruiken, erkende hij eerlijk.

Geef een reactie