Lokomotief bereidt zich voor op nieuwe sporthal

De Rijswijkse basketbalvereniging Lokomotief die met haar hoogste vrouwen- en mannenteam beide in de promotiedivisie uitkomen, bereiden zich voor op de verhuizing van de knusse, maar veel te kleine Van Zweedenzaal naar het nieuwe sportcomplex De Altis.

“De Altis is bijna klaar en wordt dan onze nieuwe thuisbasis. De overdracht van de aannemer naar de gemeente vindt 6 april plaats en de gemeente heeft de formele opening gepland voor medio mei. Nog maar vijftien weken dus. Kort na de formele opening starten we met trainen in de Altis. Voor de wedstrijden wordt nog een besluit genomen. Uiteraard met in achtneming van eventuele beperkingen van de Corona-maatregelen.”

Verder pakken de vrijwilligers van Lokomotief nog de volgende zaken op:

-Er wordt door ons gewerkt aan een verhuisplan; kortom alle acties om ervoor te zorgen dat we soepel verhuizen en dan niet alleen spullen verhuizen, maar bijvoorbeeld mensen ook informeren over het gebruik.
-Bijzondere aandacht geven we aan het nieuwe scorebordsysteem. We krijgen een prachtig LED schermensysteem en hoewel dit gebruiksvriendelijk is, zullen alle tafelaars opgeleid moeten worden voor het gebruik hiervan.
-De inrichting van de kantine krijgt vorm, waarbij de gemeente nog het meubilair aanschaft.
-Afronden afspraken over gebruik en huurprijzen; waarbij ook gekeken wordt naar wie waarvoor verantwoordelijk is in het beheer.

Geef een reactie