Jorissen in eerste ronde The Duke Challenge onderuit

Jeffrey Jorissen is in de eerste ronde van The Duke Challenge, een prestigieus toernooi waaraan veel wereldtoppers deelnemen in het driebanden, uitgeschakeld. De Hagenaar kreeg te maken met de excellerende Turkse stylist Tayfun Tasdemir, die een moyenne van liefst 3 liet aantekenen.

 
Zijn commentaar na de wedstrijd: “Helaas verloor ik vandaag van een fenomenale Tayfun Tasdemir. Ik kreeg een paar kansjes maar hij was simpelweg niet te stoppen. Format van spelen (setjes van 10 en 30 sec tijdklok) is zeer dynamisch en aantrekkelijk om naar te kijken en natuurlijk is het fantastisch dat dit 3 dagen (live) wordt uitgezonden op Ziggo Sport. ! Graag wil ik de Stichting B.E.N. en Harry en Ad in het bijzonder, bedanken voor de uitnodiging en de voortreffelijke organisatie. Natuurlijk ook een dankwoord voor al mijn supporters! Ik ben gezegend met zo’n groep mensen om me heen. De talloze appjes, telefoontjes en andere steunbetuigingen waardeer ik enorm!!! I’ll be back stronger.”

Geef een reactie