HGC vrouwen en Pinoké schieten niets op met gelijkspel

De hockeysters van HGC en Pinoké begonnen hun wedstrijd op De Roggewoning een half uur later omdat de bovenlaag van het veld nog bevroren was. Na het laatste fluitsignaal konden beide teams niet tevreden zijn met een 1-1 gelijkspel. Hierdoor raken zij achterop de ploegen die strijden om een play-offplek.

Pinoké nam na drie kwartier spel een voorsprong door een treffer van Kari Stam. Tien minuten later was topscorer Dirkie Chamberlain voor de gelijkmaker waarna beide plogen met een 1-1 gelijkspel genoegen moesten nemen. HGC en Pinoké staan op de ranglijst nu zes punten achter op de vierde plek die recht geeft op het spelen van de play-offs.

De hdm vrouwen hebben in Bilthoven met 2-0 verloren van SCHC. Ginella Zerbo was verantwoordelijk voor beide treffers. Het duel werd door de harde bovenlaag op het waterveld gespeeld op zand. Na de tweede nederlaag op een rij zag hdm opponent SCHC tot op een punt naderen. De Haagse vrouwen staan nog wel op een derde plaats achter Den Bosch en Amsterdam.

Redactie: Ronald Mooiman
Fotografie: Martin van Oostveen

Geef een reactie