Grote Haagse inbreng Oranje-selectie EK gemengde teams

Bondscoach Ruud Bosch heeft zijn tienkoppige selectie bekendgemaakt voor het EK gemengde landenteams in Finland. De Nederlandse ploeg bestaat uit Mark Caljouw, Joran Kweekel, Robin Tabeling (allen DKC), Jaymie Laurens en Nadia Choukri (links op de foto) (beiden Drop Shot), Ruben Jille, Ties van der Lecq, Selena Piek, Cheryl Seinen en Debora Jille.

Het EK gemengde teams vindt plaats van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 februari 2021. Nederland is ingedeeld in groep 2 met Engeland, Frankrijk en Rusland. Twee jaar geleden veroverde Nederland de bronzen medaille op het EK in Denemarken.

Kijk hieronder voor het speelschema van de Nederlandse ploeg.

https://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=647B736F-DB56-4D63-A74B-60D3A7ADE56D&draw=2

Foto: Frank van Leeuwen, Sportshoots.nl

Geef een reactie