HBS strikt twee grote crickettalenten uit Kaapstad

In de hoop dat er de komende zomer weer een volwaardig cricketseizoen gespeeld kan worden, is het cricketbestuur druk bezig geweest op de spelersmarkt om goed voor de dag te kunnen komen aanstaande zomer.

Als eerste zal in het shirt van HBS te bewonderen zijn Ryan Klein (23 jaar). Deze Zuid Afrikaanse pace bowler pakte maar liefst 23 wickets in zijn eerste 5 wedstrijden voor Western Province. Ryan heeft ook een Nederlands paspoort en we hopen hem langdurig aan HBS te kunnen binden.

Ten tweede zal ook Tayo Walbrugh (24 jaar) direct na het Zuid Afrikaanse seizoen naar Den Haag afreizen. Tayo is een batsman die ook al op first class niveau heeft gespeeld voor Western Province en zijn debuut heeft gemaakt bij de Cape Cobras.

Ook willen zij zich graag inzetten voor de jeugdopleiding van HBS en ze zijn heel benieuwd naar onze jonge talenten.

Toen Zac Elkin ze vertelde wat ze bij HBS konden verwachten, stonden ze te popelen om te tekenen. Binnenkort zullen zij zich nader voorstellen.

bron HBS-crayenhout.nl

Geef een reactie