Haagse Topsport en duikschool Fata-Aquana sluiten samenwerkingsovereenkomst

Haagsetopsportl.nl kondigt vol trots de volgende partner aan en dat is er niet zo maar een. Fata Aquana is al 24 jaar de duikschool in onze regio en is een 5 sterren PADI Dive Center. Gevestigd in het Forepark organiseert Fata Aquana diverse duikcursussen voor de beginners tot en met de gevorderden, van jong tot oud.  Als je al de beschikking hebt over een diploma kun je met Fata Aquana leuke duikuitstapjes maken naar meren in Nederland maar ook net of ver daarbuiten. Service, vriendelijkheid en een sfeer van ‘niets moet alles mag’ kenmerkt Fata Aquana.

Kun, mag of wil je (nog) niet duiken maar wil je snorkelen? Dan ben je bij Fata Aquana ook op het juiste adres. Goede duikbrillen, die worden gepast en perfect op je gezicht moeten zitten, snorkels, zwemvinnen etc. alles voor het snorkelen vind je bij Fata Aquana.

Fata Aquana is gevestigd op Theems 31, 2491 BR Den Haag. De website is te vinden onder www.fata-aquana.nl .

Neem een kijkje op de website, of beter, ga een keer langs. Pauline en Peter kunnen je adviseren in alles dat met de duiksport te maken heeft.

Eenmaal een keer gedaan is nooit meer ophouden, en we praten uit ervaring.

Geef een reactie