Wim Thoms (ere lid Tonegido) overleden

Op woensdag 25 november is op 76 jarige leeftijd Wim Thoms overleden. Thoms was al geruime tijd ziek en was opgenomen in het Vliethuys in Voorburg.

Thoms was van jongs af aan lid van TONEGIDO en speelde lange tijd als linksachter in het eerste elftal van de roemruchte club uit Voorburg die jammer genoeg verdweeen uit ons voetballandschap. Met zijn bandenzaak, die inmiddels door zijn zoons wordt gerund, was hij jarenlang verbonden als sponsor aan zijn club TONEGIDO.

Wij wensen de familie Thoms heel veel sterkte met dit verlies.

Thoms word gecremeerd op donderdag 3 december op Eijkelenburg in Rijswijk. Geheel volgens de wens van Wim zal hij worden gecremeerd in zijn trainingspak en vindt de plechtigheid in de middag plaats zodat er kan worden nagepraat onder het genot van een biertje met een bitterbal.

Geef een reactie