ADO Den Haag vrouwen contracteert Liz Rijsbergen

Liz Rijsbergen heeft vrijdagmiddag een handtekening gezet onder een contract bij ADO Den Haag Vrouwen, waardoor de 18-jarige aanvalster tot en met medio juni 2023 aan de club is en blijft verbonden. 

Rijsbergen begon haar voetballoopbaan bij Voorschoten’97 en heeft daar twaalf jaar gespeeld, totdat zij de overstap maakte naar de Beloften van ADO Den Haag Vrouwen. Dit zou haar derde seizoen worden bij de talentenploeg, echter mocht de aanvalster al in de voorbereiding van het seizoen aansluiten bij de hoofdmacht. Op 7 augustus maakte Rijsbergen haar officieuze debuut en was meteen trefzeker (3-1 wint op OH Leuven). Vanaf dat moment heeft Rijsbergen de gehele voorbereiding meegespeeld. Haar officiële debuut bleef hierdoor niet uit en vond plaats tijdens de eerste competitiewedstrijd dit seizoen op 6 september j.l. tegen PEC Zwolle. 

Met haar snelheid en gevaarlijke acties wist Rijsbergen dus al snel een plek te veroveren in de ploeg van hoofdtrainer Sjaak Polak. Het harde werken van de razendsnelle aanvalster wordt beloond met een meerjarig contract.

Liz Rijsbergen zette met een grote glimlach vrijdagmiddag een handtekening onder haar eerste contract in het Cars Jeans Stadion: ”Na een mooie en leerzame tijd bij de Beloften ben ik enorm blij dat ik officieel de overstap naar het eerste elftal mag maken. Ik heb het naar mijn zin in het team en kan mij hier verder ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om met ADO Den Haag Vrouwen mooie resultaten te behalen.”

Ook manager vrouwenvoetbal, Karin Punt is verheugd met de overstap van Liz Rijsbergen: ”De overstap van Liz van de Beloften naar het eerste elftal valt geheel binnen onze visie om talentvolle speelsters uit eigen jeugd, sneller en langer aan onze club te verbinden. Liz heeft de afgelopen maanden laten zien in de Vrouwen Eredivisie thuis te horen.”

ADO Den Haag Vrouwen feliciteert Liz met haar eerste contract en wenst haar veel succes!

Geef een reactie