ADO Den Haag ontslaat trainer Rankovic

Na de zesde nederlaag op rij zaterdag tegen FC Twente (2-4) in het eigen Cars Jeans Stadion is hoofdtrainer Aleksandar Rankovic die nog een doorlopend contract had tot eind juni 2022 door de directie van de Hofstadbewoners ontslagen.

Na de rumoerige week waarbij de assistent-trainers Michael Santoni en Rick Hoogendorp afgeserveerd werden door de directie naar het jeugdcomplex De Aftrap was in eerste instantie de verwachting dat de resultaten van de wedstrijden tegen FC Twente en Sparta Rotterdam het lot zouden bepalen van de Serviër maar wellicht mede ingegeven door de winst van de Rotterdammers op RKC Waalwijk (2-0 overwinning)heeft de directie gemeend om Rankovic niet meer de gelegenheid te geven om de zaken om te draaien. Ook voor de enige overgebleven assistent Richard Knopper is het doek gevallen.  

Redactie: Rob Blankenstein

Foto: Archief

        

Geef een reactie