ZVV Den Haag zorgt voor stunt op Texel

De zaalvoetballers van ZVV Den Haag hebben zaterdagavond voor een verrassing gezorgd door de goed presterende nieuwkomer in de eredivisie, Texel’94 met 2-5 te verslaan. Na een reis naar Texel die vijf uur in beslag nam, had coach Yuri van de Smitte slechts zeven spelers tot zijn beschikking. Het was genoeg om de Hagenaars een mooi terugreis te bezorgen. Na een 0-2 voorsprong ging ZVV Den Haag met een comfortabele 1-3 voorsprong rusten door Hamza Boukhari (2) en Anouar Attal Haoui. In de tweede helft beperkten de Hagenaars zich tot verdedigen en het scherp counteren. Het leverde uiteindelijk een 2-5 zege op doordat Morad Chalhi en Mo Ouarraki nog wisten te scoren. Man van de wedstrijd was de Haagse doelman Radu Iordache dat Texel met enkele fraaie reddingen tot wanhoop bracht.

ZVV Den Haag dat na enkele jaren weer haar rentree maakte in de eredivisie staat na 5 wedstrijden waarin 4 punten werden behaald op een 10e plaats.

Redactie: Ronald Mooiman
Foto: archief

Geef een reactie