KVS zonder puntverlies naar topper

De korfballers van KVS/Maritiem hebben, in aanloop naar de topper van volgende week zaterdag bij Nieuwekerk, geen puntverlies geleden. Op eigen veld werd OVVO/De Kroon uit Maarssen met 18-13 verslagen. Concurrent Nieuwerkerk had het bij Pernix een stuk lastiger. De titelfavoriet maar nipt met 13-14. Coach Jesper Zorn kijkt uit naar het duel van volgende week. “Normaal gesproken is Nieuwerkek de favoriet, maar je ziet wat weersomstandigheden kunnen doen met een team. Nieuwerkerk had toch veel moeite met Pernix, zeker geen hoogvlieger in deze klasse. We gaan zaterdag voor een mooi resultaat.” Beide teams staan in de Overgangsklasse met 12 punten uit 6 wedstrijden aan kop van de ranglijst.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Eric van der Ende

Geef een reactie