Hdm kleineert Kampong in eigen huis

In Utrecht hebben de hockeysters van het verrassend presterende hdm met 1-9 gewonnen van Kampong. Routinier Pien van Nes liet vier treffers zien nog steeds een neusje voor de goal te hebben. De andere Haagse treffers kwamen van de stick van Erica Sanders, Eva van ’t Hoog, Mila Muyselaar en Jip Dicke. Hdm behaalde de zesde opeenvolgende zege, Samen met Amsterdam en Den Bosch heeft hdm in de Hoofdklasse nog geen puntverlies (18 punten uit 6 duels) geleden.

De HGC vrouwen verloren bij Bloemendaal met 2-0. Het was voor het eerst na drie opeenvolgende winstpartijen dat de Wassenaarse vrouwen weer een nederlaag moesten slikken. De HGC vrouwen staan met 9 punten uit 6 duels op een vijfde plaats.

Het duel tussen de dames van Klein Zwitserland en Tilburg in de Promotieklasse is niet doorgegaan. Tilburg had zes spelers die in verband met corona niet mee mochten doen.

Niet alle speelsters hadden corona, maar het geldt ook als je in quarantaine zit door een familielid die wel corona heeft of dat je in contact ben geweest met corona besmette mensen. 

Redactie: Ronald Mooiman
Foto: archief

Geef een reactie