Haagsche RC verrast bij Hilversum

De Haagsche Rugby Club heeft in en tegen Hilversum met 11-17 gewonnen. Het was de eerste zege op de Hilversummers sinds zes jaar. De weerscondities waren zwaar, maar de Hagenaars wisten de thuisploeg na een try van Castor Magis, een 5-7 ruststand en een 11-7 achterstand in de tweede omgang de punten mee naar Den Haag te nemen. De Hagenaars hebben aangetoond klaar te zijn om er een goed seizoen van te maken waarin er gestreden gaat worden om de prijzen. 

Op de ranglijst staat HRC, mede door de 66-8 winst van vorige week op RFC Haarlem, op de ranglijst van de Giro Ereklasse op een verdienstelijke tweede plaats achter het Leidse DIOK. HRC heeft na twee wedstrijden 9 punten uit 2 duels. De Leidenaren hebben een punt meer.

Redactie: Ronald Mooiman
Fotografie: archief

Geef een reactie