Blue Marlins fier aan de leiding in de Eredivisie!


Afgelopen weekend werd de eerste ronde van de nationale zwemcompetitie weer gezwommen. Zonder publiek, en met veel protocollen kon er gezwommen worden.

De Eredivisie ploeg was naar Amersfoort afgereisd en zwom daar met ZPC Amersfoort en PSV de eerste ronde. Toen alle resultaten van de wedstrijden en van alle andere wedstrijd bekend waren gemaakt bleek dat Blue Marlins met ruim 100s voorsprong op de nummer 2 ZPC Amersfoort de eerste ronde heeft gewonnen. Ook waren de Blue Marlins deze ronde zo’n 160s sneller dan de landskampioen van vorig jaar de Dolfijn. 4 ploegen moeten hun resultaten nog geven, aangezien die door corona de wedstrijd nog niet hebben kunnen zwemmen.

Het team in de 1e divisie moest helaas hun wedstrijd gecanceld zien worden. Door een storing in de chloorregulatie van het Hofbad was het water niet op orde en kon de wedstrijd niet door gaan. De wedstrijd zal in de komende weken worden ingehaald. Het team in de A-klasse reisde af naar Zoetermeer en wist daar de 10e plek in het klassement te behalen.

Geef een reactie