Wethouder Stemerdink heeft cadeau voor 100 jarige VEO

Op zaterdag 12 september was het gezellig druk bij korbalvereniging VEO.  De mensen stonden lekker in het zonnetje en de club hield goed toezicht of iedereen zich wel aan de 1,5 meter regel hield. Bij binnenkomst werd je op uitermate correcte wijze ontvangen met de vraag of je je even wilde registreren. Ook uw verslaggever was opgetogen over de sfeer en gemoedelijkheid die heerste bij de toeschouwers langs de lijn, maar kon zeker ook genieten van het spel van de thuisploeg, in dit geval VEO 2. 


Het ging deze zaterdag echter ook om de opening van twee kunstgrasvelden en daar was Wethouder Nadine Stemerdink voor naar het sportpark gekomen, maar niet alleen daarvoor, maar ook voor de overhandiging van een cheque van 1.000,00 aan voorzitter Cock Fuchs in bijzijn van  Aart Berkhout. Dat bedrag kreeg de club vanwege het feit dat het 20 september precies 100 jaar geleden is dat de vereniging werd opgericht. Het is algemeen bekend dat al die activiteiten ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan  dit jaar geen doorgang zullen vinden vanwege het coronavirus, maar hopelijk kan het feest in 2021 alsnog op grootse wijze gevierd gaan worden.

Wethouder Nadine Stemerdink liet zien waarom ze wethouder van sport is want zij mocht ook een poging doen om de bal door de korf te gooien en ondanks dat zij riep dat het haar niet zou lukken, gooide zij in 1 keer de bal door de korf. 

Redactie en foto’s: René Marquard

Geef een reactie