Klein Zwitserland pakt eerste zege

Aan de Haagse Klatteweg hebben de hockeyers van Klein Zwitserland zondagmiddag de eerste zege van het seizoen behaald. De Steenbokken wonnen met 2-1 van Almere. Rogier Schaffers opende de score voor de thuisploeg. Vier minuten voor tijd was het Marco Miltkan die de Haagse zege in veilige haven bracht. In de laatste minuut wist Almere wat terug te doen: 2-1. Het was niet genoeg om een punt over te houden aan het bezoek in Den Haag. Klein Zwitserland staat op een achtste plaats met ‘vijf uit vijf’.


Zonder Seve van Ass, die nog steeds kampt met een achillespeesblessure, verloor HGC met 3-2 bij Bloemendaal. De Wassenaarders namen nog wel een 0-2 voorsprong door treffers van Kenta Tanaka en Steijn van Heyningen. Oud-HGC’er Jorrit Croon was één van de drie doelpuntenmakers bij Bloemendaal: 3-2. Coach Paul van Ass kreeg nog een gele kaart na opmerkingen aan de leiding. HGC staat in de Hoofdklasse op een vierde plaats met 9 punten uit 5 duels.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Nic van Buttingha Wichers

Geef een reactie