Hdm en HGC vrouwen trefzeker in uitduels

In de Hoofdklasse vrouwen hebben hdm en HGC hun beide uitduels in winst omgezet. Medekoploper hdm (samen met Amsterdam, SCHC en Den Bosch) won in Rotterdam met 1-4 bij Victoria. Jip Dicke was met drie treffers de vrouw van de wedstrijd. De vierde Haagse treffer kwam op naam van Tessa Beetsma. Hdm blijft met drie andere clubs met 12 punten uit 4 wedstrijden aan de leiding gaan in de Hoofdklasse.

HGC, de Wassenaarse vertegenwoordiger in de Hoofdklasse, had in en tegen Laren geen kind aan de gelijknamige club: 1-3. Voor de Roggewoningbewoners scoorden de Zuid-Afrikaanse Dirkie Chamberlain,  Stefania Brondino en Milagros Fernández (beiden uit Argentinië). HGC staat momenteel op een zesde plaats in de Hoofdklasse met 6 punten uit 4 duels.  

Redactie: Ronald Mooiman

Foto: Archief

Geef een reactie