Beloften ADO Den Haag Vrouwen geven voorsprong weg tegen AJAX

De Beloften van ADO Den Haag Vrouwen speelde vandaag haar eerste competitiewedstrijd tegen de Beloften van AJAX Vrouwen.

ADO Den Haag begon gretig en kwam via Manon van Raay na 12 minuten spelen al op een 1-0 voorsprong tegen AJAX. Deze voorsprong duurde echter maar 3 minuten, omdat Ziva Henry in de 15e minuut alweer gelijk maakte (1-1). Vlak voor rust zette ADO Den Haag nog even aan en ging rusten met een 3-1 voorsprong dankzij doelpunten in de 40e en 43e minuut van Jill v/d Ende en Akke van den Born.

In de tweede helft bleef het lang 3-1 in het voordeel van de thuisploeg, maar vlak voor tijd sloegen de Amsterdammers toch nog tweemaal toe. In de 88e minuut zorgde Sara Kost voor 3-2 en Isabelle Hoekstra maakte in de laatste minuut van de wedstrijd nog 3-3.

Geef een reactie