Afstraffing voor Silicon Storks tegen L&D Amsterdam

De Haagse honkballers van Silicon Storks hebben weinig plezier beleefd aan het drieluik met L&D Amsterdam. Afgelopen vrijdag eindigde het duel in Amsterdam in  een 11-0 nederlaag een dag later in Kijkduin werden de toeschouwers getrakteerd op een waar slagfestijn want na krap zeven innings waarbij ook nog eens de Mercy rule (vrij vertaald een einde maken aan een lijdensweg) werd toegepast stopte de teller pas bij een 2-24 score. Eens te meer blijkt dat de sterkte van de pitching  (in dit geval de zwakte) de Hagenaars steeds weer opbreekt want achtereenvolgens Nick Winkel, Diornick Sanchez en Bryan v/d Vlist waren niet opgewassen tegen het Amsterdamse slaggeweld.

Ook zondag was het in Amsterdam al na zeven innings bekeken want toen gaf het scorebord al een 16-1 stand aan. Afgelopen dinsdag kwam de ploeg van trainer/coach Eugene Henson ook nog in actie in de ’thuis’ wedstrijd, afgewerkt in Heemstede, waar Hoofddorp Pioniers  de tegenstander was en ook die wedstrijd ging verloren maar de 11-5 was alleszins redelijk te noemen.

Vanaf komende week gaan de bovenste vier en de onderste vier van de stand verder en komt Silicon Storks uit tegen de nummer zeven DSS/Kinheim waarbij de gasten uit Haarlem zaterdag 12 september op bezoek komen op het Schapenatjesduin in Kijkduin.

Geef een reactie