Aaron Meijers wordt ploeggenoot Beugelsdijk


Aaron Meijers (bijna 33) die nog een contract in de Hofstad heeft tot medio 2022 verlaat ADO Den Haag en wordt door de Haagse BVO voor dit seizoen verhuurd aan Sparta Rotterdam en wordt zodoende ploeggenoot van Tom Beugelsdijk die al eerder de overstap maakte naar Spangen.

Lassana Faye (22-foto) die nog een contract heeft tot medio 2021 maakt de omgekeerde weg en wordt door de Hagenaars dit seizoen gehuurd van de Rotterdammers. Faye die meestal als linksback acteert komt sinds vorige zomer uit voor Sparta en was daarvoor drie jaar verbonden aan Vitesse Arnhem.

Meijers kwam in 2012 van RKC Waalwijk naar de residentie en drukte zoals bekend met zijn salaris relatief zwaar op de begroting en mocht derhalve vertrekken. Sparta en ADO hebben afgesproken in een later stadium overleg te plegen over een mogelijke definitieve overgang van Meijers naar de Kasteelclub.

Geef een reactie