Aanwinst van Hellas Verona voor ADO Den Haag O21

ADO Den Haag O21 krijgt de beschikking over de talentvolle centrumverdediger Silvinho Esajas (18) die overkomt van het Italiaanse Hellas Verona. Hij heeft een contract ondertekend tot medio 2023.

Esajas heeft het grootste gedeelte van zijn voetbaljeugd doorgebracht bij Zeeburgia waarna hij in 2019 de overstap maakte naar Hellas Verona, waarmee hij het afgelopen seizoen voor de Onder 19-ploeg speelde in de Campionato Primavera 2. Naast centrale verdediger kan hij ook als controlerende middenvelder uit de voeten.

“Ik heb heel veel vertrouwen in deze mooie club”, zegt Esajas over zijn nieuwe avontuur. “Ik denk dat ADO Den Haag goed bij mij past. Dat geldt ook voor de manier van spelen in Nederland, die toch anders is dan in Ialië. Ik ben namelijk een voetballende verdediger, die kan indribbelen en ervan houdt om de opbouw en de passing te verzorgen. Daarnaast ga ik ook graag de duels aan. Het is top dat ik dit nu kan laten zien in het shirt van ADO Den Haag.”

Bron: ADO Den Haag

Doelman Havekotte verhuurd  aan MVV Maastricht

Mike Havekotte wordt door ADO Den Haag het komende seizoen verhuurd aan Keuken Kampioen Divisie club MVV Maastricht. De bijna 25 jarige keeper kwam in juli 2018 over van Excelsior Rtd. naar de Haagse BVO.

Begin januari van dit jaar werd de in Bilthoven geboren doelman nog verhuurd aan FC Dordrecht. “Ik hoor van alle kanten dat dit een mooie, leuke club is. Ook van mijn ploeggenoot en oud MVV’er Luuk Koopmans”, vertelt Mike Havekotte. “Ik heb in ieder geval veel zin om bij MVV aan de slag te gaan”.   

Bron: MVV Maastricht

Geef een reactie