Slechte week voor Silicon Storks

De Haagse honkballers van Silicon Storks zijn afgelopen week viermaal in actie gekomen. Dinsdag stond het inhaalduel in Hoofddorp tegen Hoofddorp Pioniers op het programma die in een kansloze 17-4 nederlaag resulteerde.

Daarna moest driemaal worden aangetreden tegen koploper CuraƧao Neptunus te beginnen op donderdag 27 augustus. Omdat Storks op het eigen Schapenatjesduin niet de beschikking heeft over een lichtinstallatie werd deze ’thuiswedstrijd’ afgewerkt in Rotterdam in het Familie Stadion van de Rotterdammers, uitslag was 10-1 voor de koploper.

Zaterdag trok het team van coach Eugene Henson opnieuw naar de Maasstad en kreeg het nu met 11-1 klop. Zondag zou dan in Kijkduin de eerste echte thuiswedstrijd gespeeld worden maar de overvloedige regenval (zie foto) voorkwam dit waarna ook deze wedstrijd in Rotterdam werd gespeeld en de Hagenaars opnieuw, overigens niet verrassend, met 8-1 het onderspit dolven.

In de 1e inning kwam Storks nog op een 1-0 voorsprong die tot de 4e inning in stand werd gehouden maar daarna was het Neptunus dat aan het eind van deze inning een 2-1 voorsprong nam om vervolgens deze uit te bouwen naar een 8-1 eindstand. Coach Henson gebruikte in deze wedstrijd liefst vier pitchers t.w. Naessens, Sanchez, Sowers en Knape.

Komende week staan er voor de Haagse honkballers weer vier wedstrijden op het programma, dinsdag 1 september de ’thuiswedstrijd’ die in Heemstede wordt afgewerkt tegen Hoofddorp Pioniers en daarna te beginnen donderdag 3 september het drieluik tegen L&D Amsterdam met op zaterdag 5 september om 14.30 uur het treffen in Kijkduin.

Geef een reactie