Sjaak Polak: ADO vrouwen klaar voor competitiestart

Donderdagmiddag kwamen de ADO Den Haag vrouwen in de oefenperiode voor het laatst in actie. Op Houtrust dolven de Haagse vrouwen met 4-1 het onderspit tegen de jongens van HBS O17. Bij rust stonden de Kraaien al met 2-0 voor onder meer door een eigen doelpunt van ADO verdedigster Eline Koster.

Binnen vijf minuten na de thee werd de score opgevoerd naar 0-4 maar nauwelijks een minuut later was het Jaimy Ravensbergen die met een schitterende lob de HBS keeper het nakijken gaf. In het verloop van de tweede helft kwamen de Haagse speelsters steeds beter in hun spel en boden de bezoekers steeds beter tegenstand zonder overigens tot echte kansen te komen. Uiteindelijk werd er niet meer gescoord en zodat er na negentig minuten een 1-4 eindstand genoteerd kon worden.

De competitie voor de ADO vrouwen begint volgende week zondag 6 september (aanvang: 12.15 uur) in Zwolle waar PEC Zwolle de tegenstander zal zijn.

Na afloop hield verslaggever Rob Blankenstein de microfoon bij trainer Sjaak Polak die er alle vertrouwen in heeft dat zijn meiden klaar zijn voor de competitiestart.