Ricardo Kishna keert opnieuw terug bij ADO Den Haag

Ricardo Kishna keert opnieuw terug bij ADO Den Haag Ricardo Kishna maakt opnieuw een comeback bij ADO Den Haag. De 25-jarige vleugelaanvaller uit Den Haag heeft zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2021, met een optie voor nog een seizoen.

Martin Jol (Hoofd Technisch Hart) sluit Kishna met enthousiasme in de armen, maar predikt ook realisme. “We gaan op basis van een prestatiecontract met Ricardo in zee. Dat onderstreept dat hij echt van goede wil is. Hij wil écht weer naar ADO Den Haag, de club waar hij vandaan komt en waar zijn hart ligt. We zijn ervan overtuigd dat Ricardo in de toekomst het verschil bij ons kan maken, maar het belangrijkste is dat hij eerst wedstrijdfit wordt. Daar gaan we met hem mee aan de slag. We hopen dat hij zo snel mogelijk wedstrijdfit zal zijn, maar hij krijgt de tijd die hij nodig heeft”, aldus Jol.

Het voelt voor Kishna wederom als thuiskomen. “Voetbal staat bij mij altijd op één en dat geldt ook voor ADO Den Haag. Ik kom hier met twee doelen: wedstrijdfit worden en van waarde zijn voor deze mooie club. Ik heb er vertrouwen in dat dit gaat lukken.” Kishna kreeg in de afgelopen periode meerdere aanbiedingen, maar twijfelde niet. “Ik wilde direct weer naar ADO Den Haag. Ik ken er veel mensen en het voelt vertrouwd. Omdat het mijn laatste club was, heb ik ook het gevoel dat ik niet echt ben weggeweest. Ik voelde me vorig seizoen nog enorm betrokken bij de club en zat daarom ook vaak op de tribune. ADO Den Haag is gewoon mijn club. Dat de club nu ook weer op natuurgras speelt, maakt mij nóg blijer met mijn terugkeer.”

Derde comeback

Het is niet de eerste keer dat Kishna terugkeert bij ADO Den Haag. Dat deed hij voor het eerst in 2017, toen hij als huurling van Lazio Roma zijn rentree maakte bij de club waar hij tussen 2001 en 2010 al in de jeugd speelde. Voordat hij op 6-jarige leeftijd bij ADO Den Haag kwam voetballen, zette hij bij VUC zijn eerste stappen op het voetbalveld. Naast Lazio en ADO Den Haag droeg Kishna ook de shirts van Ajax en Lille OSC. Het seizoen 2017/2018 bleef voor Kishna beperkt tot twee optredens in de Haagse hoofdmacht, omdat hij al snel met blessureleed te kampen kreeg. Hij revalideerde in het Cars Jeans Stadion en tekende daar in 2018 een nieuwe huurovereenkomst, maar tot een rentree in het eerste elftal kwam het toen nog niet (wel in Jong ADO Den Haag). Nu komt er dus een nieuwe kans voor de Haagse speler, die zijn liefde voor de club nooit onder stoelen of banken heeft gestoken.

Geef een reactie