Icoon Lex Immers verlaat ADO Den Haag

Lex Immers (34) wiens contract nog doorliep tot medio 2022 heeft in overleg met de Haagse BVO zijn contract in de Hofstad laten ontbinden. Deze zeer opmerkelijke stap is in het Haagse ‘hard’ aangekomen en heeft menigeen volkomen verrast.

De geboren Hagenaar heeft volgens De Telegraaf het gevoel dat hij niet meer gewenst was in het Cars Jeans Stadion. “Natuurlijk voelt het raar om de club te verlaten na in totaal acht seizoenen in het eerste elftal te hebben gespeeld”, zegt de routinier. “Maar het gevoel dat bij mij overheerst is dat ADO Den Haag enorm veel betekend heeft in mijn leven, ik heb een geweldige periode gehad bij deze mooie club en heb het prachtige shirt altijd met trots gedragen”. De middenvelder stopt niet met betaald voetbal en hoopt nog voor de start van de competitie elders in de Eredivisie onderdak te vinden.  

Na Beugelsdijk die twee weken geleden vertrok naar Sparta is Immers de tweede routinier die geen deel meer uitmaakt van de selectie van trainer Aleksander Rankovic.   

Geef een reactie