HBS te sterk voor buurman Quick in de T20 cricket competitie

Helemaal Haags vandaag op de boundery. HBS vs Quick geeft altijd een beetje extra strijdlust. Het was weer als altijd een fijne sfeer en de zitzakken, tuinstoelen en koelboxen maakte het beeld compleet.

HBS wint en gaat batten. HBS toonde prachtig spel, belangrijk bij het batten waren vandaag Navjit Singh (83) en Reece Mason (46).  De 4 en 6 runs vlogen gemakkelijk over de boundery. Dus relatief weinig beweging voor veel runs voor de thuisploeg. Met deze temperatuur geen slecht idee. De kraaien zette in deze eerste inning het target op 212.

Die lat blijkt voor de Haantjes uiteindelijk te hoog te liggen ze stranden na 20 overs op 119 runs. HBS is daardoor geplaatst in de kwartfinale.

De KNCB Umpires waren: Deepraj Das en Ruud Kaulingfreks.

Tekst en foto’s: Frank van der Leer / bekijk alle foto’s op 070fotograaf.nl

Geef een reactie