Geen winstpunten voor Silicon Storks tegen HCAW


De Haagse honkballers van Silicon Storks zijn er in het drieluik tegen HCAW niet in geslaagd om punten te pakken. De eerste ontmoeting afgelopen donderdag begon nog hoopvol want tot de 6e inning stonden de Kijkduinbewoners nog met 2-0 voor. Uiteindelijk eindigde de partij in een 2-8 nederlaag. Het tweede duel was binnen 7 innings gespeeld want toen was er al een verschil van tien punten bereikt en stond er een 11- 0 eindstand op het scorebord.

Zondag in Kijkduin met startend pitcher Jayden Gonesh op de heuvel sloegen de bezoekers in de 3e inning toe door drie man over de thuisplaat te krijgen al was daar zeker bij één punt de hulp van Gonesh voor nodig omdat hij drie wilde worpen achter elkaar produceerde. Hoogtepunt voor de Hagenaars was de eerste (solo) homerun van dit seizoen in de 4e inning geslagen door Luuk Visser waarna de thuisploeg de goede lijn doortrok door in de 6e inning een 4-3 voorsprong te nemen.

Inmiddels was Martin Kram Gonesh op de Haagse heuvel komen aflossen wat niet bepaald een succes genoemd kon worden want door onder meer tweemaal vier wijd konden de Bussummers een 4-5 voorsprong nemen waardoor de stand na zeven volledige innings op 4-6 bepaald werd. Deze stand bleef gehandhaafd tot het begin van de 9e inning waarna de bezoekers erin slaagde nog één punt aan hun totaal toe te voegen vervolgens zag de ploeg van coach Eugene Henson geen kans meer om in de gelijkmakende slagbeurt nog wat terug te doen zodat de derde nederlaag op rij nu met 4-7 een feit was.

Komende week staan voor de ploeg van Eugene Henson vier wedstrijden op het programma. Komende dinsdag de uitbeurt bij Hoofddorp Pioniers en daarna het drieluik tegen koploper Curacao Neptunus waarbij Silicon Storks zondag 30 augustus om 14.30 uur als gastheer optreedt.

Geef een reactie